service

Planlægning Af Et Bryllup Kan Være Nemmere End Du Tror

Den mad, der serveres på dit bryllup er noget, som dine gæster vil tale om, hvad enten gode eller dårlige. Det er vigtigt at vælge et velrenommeret cateringfirma, som du kan være sikker på vil tjene lækker mad, som dine gæster vil elske. Denne artikel vil give dig tips til at vælge den rigtige restauratør til dit bryllup.

Den rigtige brudekjole kan være en stor udgift. Når du køber din kjole, tænke uden for boksen og se på kjoler, der normalt ikke betragtes brudekjoler. En enklere kjole kunne passe dine behov og vil være billigere som en faktisk brudekjole. Selv hvis kjolen har brug for ændringer, kan det vise sig at være billigere end en brudekjole.



Hvis du er en brud, bør du behandle Brudgomsmænd til en professionel barbering og haircut, dagen før brylluppet. Dette vil sikre, at de ser så skarpe som muligt, så alt er æstetisk smuk ved dit bryllup. Korrekt grooming er afgørende for at maksimere udseendet af de vigtige komponenter til dit bryllup.

Når du planlægger din prøve middag, Sørg for, at det er meget intimt, som du kun vil invitere medlemmer af din familie og nære venner. Dette vil gøre tingene meget personlige, så du kan lave toasts, der appellerer til de mennesker, der gjorde en enorm indflydelse i dit liv.

Husk, at receptionen er den tid for dig at slippe løs, men ikke handler for vildt som din svigerforældre vil være ved brylluppet. Sørg for, at du danse og har tid af dit liv med dine venner, som du vil værne om disse øjeblikke for resten af dit liv.

Prøv at bruge en limousine chauffør, som du kender og stoler på, så du ikke behøver at blive bekymret på dagen for dit bryllup. Sørg for, at han viser sig på forhånd og betale ham den ekstra time til at sidde og vente på dig. Dette vil sikre, at du ankommer til tiden.

Musikken rangerer deroppe med videographer i form af betydning. Sørg for, at den person, du hyrer, ved, hvilken type musik du ikke vil have spillet. Dette er langt vigtigere end at få hver melodi, du ønsker at høre spillede, som en sang fra en genre, du og dine gæster hader kan dræbe hele stemningen. Det kunne være rap, metal eller land-vestlige. Ligegyldigt hvad, skal du sørge for han ved, hvad musik at undgå.

Som du planlægger dit bryllup og understregede om de omkostninger og detaljer, tage nogen tid at tale med nogle af dine nyligt gifte venner, både kvindelige og mandlige, for at hjælpe sætte tingene i perspektiv. Spørge, hvad det bedste og værste aspekt af dagen var for dem, hvad de ønskede, at de havde investeret mere tid og penge i, og hvad, i bakspejlet, var spild af indsats. Hvis du kan få nogle tilbagemeldinger fra dem, der har været igennem det, før du, kan du spare en masse hjertesorg freaking ud om farven på vævet indsætte i din invitationer og beskæftige sig med, hvad der virkelig betyder noget.

Hvis du finder dig selv at få stresset i færd med at planlægge din forestående bryllup, overveje at tage lidt tid væk fra processen for en smule hvile og afslapning. En dag på stranden for bruden og gommen eller en dag tilbragt gør noget, du nyder kan hjælpe med at genopfylde dig.

Når du har familie, der kan tilbyde tjenester, der er perfekt til dit bryllup, såsom en DJ eller bager, skal du ikke være bange for at bede om gave af handel. Det kan være en enorm velsignelse for dit budget, hvis nogen tæt på dig kan tilbyde en service som alle eller en del af deres bryllupsgave til dig. Bare husk, at dette er en forretning for dem, mest sandsynligt, og de kan have begrænsninger.

Du kan bruge pastel og farvestrålende letvægts silkepapir til at skabe oversize knopper og blomstrer til dit bryllup ceremoni og reception site. I stedet for at bruge bånd eller sejlgarn, skal du bruge klar nylontråd eller fiske linje til at fastgøre hver blomst til loftet eller døren rammen. Blomsterne vil synes at flyde overhovedet af gæster og er både overkommelig og let at konstruere.

Hvis du vil have en meget original bryllup, hvorfor så ikke et krydstogt? Mange krydstogtskibe tilbyder meget overkommelig krydstogter overalt. Du kan have alle dine gæster med dig for varigheden af krydstogt og besøge mange gode steder, mens du nyder komforten i en luksuriøs båd. Sørg for, at alle kan tage et par fridage.



Tilsæt blomster i forskellige højder. Derefter, sted blomster såsom søde ærter, såsom pæoner eller hortensiaer. De korte og mindre blomster bør være et par nuancer lysere end de vigtigste blomster.

Spar penge på brudekjole. Må ikke nøjes med den første, dyreste kjole, som du finder. Shop rundt for de bedste priser. Overvej at købe en brugt brudekjole; Dette er en glimrende mulighed, da det kun vil have været båret én gang før. Du kan også springe den dyre slør og splurge en lille smule mere på hår og make-up.

En stor tip, der kan reducere omkostningerne for mange af de sælger tjenester på dit bryllup reception, herunder fotografer, cateringvirksomheder og musikere, er at tilbyde at hjælpe dem med at annoncere deres tjenester i bytte for reducerede omkostninger. Et lille kort, der placeres i receptions borde, hvor gæsterne vil sidde, kan give navne og kontaktoplysninger til forskellige leverandører, der leverer deres tjenester. Denne reklame har den fordel at skære dine omkostninger og øge deres chancer for nye muligheder.

Du ønsker måske at overveje ikke at planlægge dit bryllup for en lørdag. Der er en masse bryllupper planlagt på lørdage, normalt fordi de fleste alle allerede har fridag. Problemet med planlægningen dit bryllup for den dag er, at de fleste hver kirke og reception hal er booket langt forud for hver lørdag. Hvis du ændrer dagen, kan du opleve, at det sted, du virkelig ønsker, er tilgængeligt.

Som anført i begyndelsen af artiklen, vil folk enten være rablende eller klager over maden på dit bryllup. Servering af god, velsmagende mad af høj kvalitet er vigtigt. Efter at have læst denne artikel, bør du have nogle gode ideer til at vælge et cateringfirma, der vil have dine gæster rablende.

Kommentarer

Populære opslag