Hvad betyder det for Virtuelle kontorer ?

Nye alternative arbejdspladsstrategier – Virtuelt Kontor ?
Arbejdspladsen som vi kender den er inde i et større sociologisk skift, ét der næres af vores afhængighed af teknologi, medarbejdernes ønske om større kontrol over deres tid, og virksomhedernes behov for at reducere de faste omkostninger. Sådan siger Dianne A. Dunnell, en senior associate og projekt indretningsarkitekt hos Marguilies Perruzi Architects i Boston.

Hvordan indflyder dette dit businesscenter eller virtuelle kontor ?
Først må businesscenter styrelsen anerkende, at arbejdspladsen faktisk har ændret sig for at passe til den skiftende livsstil og generationsmæssige holdning af personalet. Det skaber muligheder for businesscentre, især dem, der fokuserer på virtuelle kontorer, mødelokaler og fokuserer på mobile medarbejderer. Hvis erhvervscentre positionerer sig rigtigt, vil de tiltrække en ny type af medarbejdere og drive nye indtægter ind gennem døren. Hvis businesscentre ikke anerkender og omfavner skiftet, vil de miste omsætning.
For det andet bør business centre overveje en alternative udformning af arbejdspladsen, det kunne være i form af servicerede kontorer eller at benytte virtuelle kontorer. Dermed er det muligt at generere flere indtægter i mindre firkantede omgivelser. Det betyder ikke, at du skal forlade de traditionelle kontorlandskaber eller kontorhoteller men det betyder at der er behov for at teste markedets efterspørgsel om åbne rum, fleksible siddepladsordninger, områder for samarbejde og kommunikation, samt nye teknologier.
Kravene til moderne medarbejdere er under forandring – og det faktum ændrer virkningen af traditionelle kontorer. Det er tid til at genoverveje din markedsføring strategier, og det kan være tid til at genoverveje dit kontordesign ligeså.

Kommentarer

Populære indlæg